Рекорд з інтернетом та “Укртелекомом”

Встановлення рекорду України “Наймасовіший казковий гопак з літературними героями в декількох містах одночасно” став можливим не лише за умови участі певної кількості танцюристів та аматорів, учасників флешмобу. Забезпечити інтернет-зв’язок допомагали волонтери з ноут-буками, в тому числі від МО “Яскраво”, м.Рівне.

IMG_6073

Важливу технічну складову становив онлайновий зв’язок для експертів Національного реєстру рекордів, що спостерігали за дійством в чотирьох містах одночасно. Партнерську допомогу в цьому забезпечив  “Укртелеком”, який надав модеми та  інтернет послуги для проведення цього дитячого свята. Тож “рекордну радість” організатори дитячої програми фестивалю цілком поділяють з партнерами.

Днями директор фестиваю “Дивокрай” Сергій Гридін вручив “Подяку” начальнику Центру продажу послуг та обслуговування споживачів Рівненської філії ПАТ “Укртелекому” Кельничу Сергію Степановичу. Обидві сторони та співорганізатори рекорду України впевнені у подальшій плідній співпраці в нових творчих проектах для дітей.

IMG_5752
На фото: Кельніч Сергій Степанович

IMG_6662s1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *