Дитячі сторінки: читання в «МакДональдсі»

«Дитячі сторінки: читання в «МакДональдсі» – це допрем’єрний благодійний захід-анонс. ВПЕРШЕ в «МакДональсі» – КНИЖКИ у «дитячому меню»!

Унікальна подія стартуватиме з 10 травня спільно з Всеукраїнською ініціативою «Додай читання» та фестивалем «Дивокрай» в Рівному. Щодня від 16:00 до 17:00 діти ЧИТАЮТЬ у «МакДональдсі» короткі уривки зі своїх улюблених книжок, які вони дарують у шпаківні для інших читачів. Впродовж тижня оголошується благодійний збір книжок у КНИЖКОВІ ШПАКІВНІ міста Рівного.

IMG_7539d2

Заповзятих читачів ми сфотографуємо із книжками, ФОТО ЕКСПОЗИЦІЮ влаштуємо в “МакДональсі” на згадку про добру справу, що зробили ДІТИ ДЛЯ ДІТЕЙ!
БІБЛІОТЕКАРІ з усіх обласних бібліотек міста анонсують подальше «ФЕСТИВАЛЬНЕ МЕНЮ» своїх заходів.

В день відкриття фестивалю, 16 травня о 16:00, оприлюдниться інформація про читачів-активістів, яких ПРЕМІЙОВАНО екскурсією «по надрах» «МакДональдсу», сертифікатами на майстер-класи до Мистецької галереї «ЗУЗА», на особливу дитячу читацьку конференцію з письменниками (17 травня), запрошено до команди художників на відкриття святкової програми «Жива казка» (18 травня).

Юні читачі отримають особливі «читацькі гроші» – ЧИТАЙЛИКИ ДивоРівне. Допоможе їх виготовити Рівненський міський центр творчості учнівської молоді та гурток «Рукописна книжка» під керівництвом Олександра Юрійовича Кузьмича.

Які сюрпризи чекатимуть власників «читайликів ДивоРівне» – дізнаєтеся згодом!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *